Finn riktig Vikingsko for ditt behov

Finn riktig Vikingsko for ditt behov


Finn riktig Vikingsko for ditt behov: Kvalitet og komfort i hvert skritt!

Å velge riktige sko er avgjørende for både din komfort og din ytelse i ulike situasjoner. Enten du er på jakt etter  komfortable fritidssko til helgeeventyr, eller for trygge sko for utendørsaktiviteter, har Viking et bredt spekter av alternativer som dekker alle dine behov. La oss ta en nærmere titt på noen av deres mest populære modeller:

Viking 53870 - Fritidssko for Aktive Dager
Viking Anaconda Hike Boa GTX leverer alt du trenger for ditt neste eventyr! Anaconda Hike Boa GTX tilbyr en perfekt balanse mellom demping og kontroll
ved bruk av en kombinert EVA-såle, som utnytter varierende hardhet i soner der det er nødvendig. 

Du kan føle deg trygg på røffe våte stier med en pustende GORE-TEX vanntett membran, støtdempende mellomsåler og selvstøpende innleggssåler. BOA® Fit System for rask og uanstrengt påstigning, utgang og justering på farten. De ombygde UGC®-yttersålene med dype ører laget av naturgummi gir pålitelig trekkraft uansett hvor stiene tar deg.



Viking 51200 - For de tøffeste stiene
Vikings Anaconda Light 5 BOA GTX er bygget for trygt å ta de tøffeste stiene selv under våte forhold, og hjelper deg å bevege deg raskt og komfortabelt over ethvert terreng. 

Disse elegante lette turskoene har en reflekterende overdel, en solid tåhette, gummibeskyttere og et optimert slitemønster for stabilitet. BOA® Fit System erstatter lisser for en rask, uanstrengt og presis passform, mens den vanntette GORE-TEX-membranen gir komfort og beskyttelse på alle aktivitetsnivåer.

 

 Viking 53860 - Slitesterk Fritidssko for Utendørsentusiaster
Vikings Anaconda Trail GTX er bygget for selvsikkert å ta løypene og gi deg selvtillit til å konsentrere deg om stien fremover, og hjelper deg å bevege deg raskt og
komfortabelt over ethvert terreng. 

Disse elegante, lette trailskoene har Vikings signatur UGC®-yttersåle for uovertruffen grep og stabilitet, med utseendet og berøringen til en moderne ytelsesløper og den beskyttende pusteevnen til en GORE-TEX-membran. Hastighetslisser og en løkke som er lett å trekke på baksiden gjør Anaconda Trail til den perfekte stilen for hverdagsaktiviteter fra tur med hunden til en fin tur i naturen.
Finnes i sort og blå



Viking 53865 - Ytelsesaktiv all-terreng sko!
Vikings Anaconda Trail GTX er bygget for selvsikkert å ta løypene og gi deg selvtillit til å konsentrere deg om stien fremover, og hjelper deg å bevege deg
raskt og komfortabelt over ethvert terreng. 

Disse elegante, lette trailskoene har Vikings signatur UGC®-yttersåle for uovertruffen grep og stabilitet, med utseendet og berøringen til en moderne ytelsesløper og den beskyttende pusteevnen til en GORE-TEX-membran. Hastighetslisser og en løkke som er lett å trekke på baksiden gjør Anaconda Trail til den perfekte stilen for hverdagsaktiviteter fra tur med hunden til en fin tur i naturen.



Viking 89210 - Stabil, vanntett og beskyttende tursko!
Anaconda 4x4 Boa GTX leverer alt du trenger for ditt neste eventyr!

Turskoen er solid og støttende og holder deg komfortabel og beskyttet på røffe
våte stier med en pustende GORE-TEX vanntett membran, støtdempende EVA-mellomsåler og selvstøpende innleggssåler. BOA® Fit System erstatter lisser
for rask og uanstrengt inn-, utgang og justeringer mens du er på farten. UGC® yttersåler med dype ører laget av naturgummi gir pålitelig trekkraft uansett hvor løypene tar deg. Finnes i sort og grønn.




Uansett hvilken type du trenger, har Viking det perfekte paret for deg. Deres fokus på kvalitet, og funksjonalitet gjør dem til komfort valg for alle dine behov.

Viking - opplev kvalitet og komfort i hvert skritt.
Se alt fra Viking HER